FÖRETAG

Grossist för köksproffs sedan 2003

Runkovarasto Oy

är ett grossistlager för möbelstommar och verkar inom Seinäjoki industriområde. I vårt lager finns enskilt förpackade, PUR-limmade, omonterade möbelstommar förpackade i kartong (köks-, badrums- och skåpstommar, alla standardstorlekar). Genom oss får du också kompletta möbelleveranser med beslag, dörrar och bänkskivor.

Möbelstommar

I vårt lager finns vita och gråfärgade stompaket.

Vi har paneler, socklar och fyllningar utöver i stomfärger också som Mörk valnöt, Ek, Mörkgrå och Mörk. I vårt lager har vi stödsidor för skjutdörrsskåp också i svart färg.

Möbelstommarna har tillverkats av 16 mm melamin (E1) och kanterna har ABS-kantband (1,0 mm). Alla stommar har PUR-limmade fogar som utmärkt tål fukt.

De vita badrumsskåpen och de vita kärlskåpen är tillverkade av fuktbeständigt 16 mm melamin. I vårt sortiment finns också underskåp och skåp som tillverkats av fuktbeständigt vitt melamin.

Möbelstompaketet innehåller alla delar av skåpet: sidor, övre och undre bottnar, hyllor (inte i skåp, till dem kan du beställa hyllpaketen separat), sockel, bakgrundsskiva, förbindningslister samt en påse som innehåller spikar till bakgrundsskivan, hyllhållare, limpåse och skarvklämmor (fiskögon). Dessutom innehåller paketet tydliga monteringsanvisningar.

I lådskåpens stompaket ingår inte lådor, men av oss får du om du så vill också metallådor eller Grass Nova Pro Scala-profillådor som har dämpningsmekanism och är helt utdragbara samt bottendelar och bakre delar som passar till dem.

Möbeldörrar

Vi har två dörrmodeller i vårt lager. De målade lagerdörrarna är förpackade i kartong och i paketens ändar finns dessutom skydd av cellplast (styrox). Tack vare förpackningen är det mycket lätt att transportera och hantera dörrar!

Den glänsande vita membrandörren är en slät modell, kanterna har R2-avrundning. Dörrens tjocklek är 19 mm.
Membrandörren har också oborrade paneler! Dörren har skyddsfilm.

Den målade MDF-dörren är också en slät modell och kanterna har R2-avrundning. Dörrens tjocklek är 16 mm.
Färg 9011 vit. Också oborrade paneler! Paketerad i kartong.

Mikrolaminatdörr. 1 mm ABS-band runt kanterna, PUR-limmade fogar. Ren vit färg. Paketerad på lastpall

 

På beställning fås ett mycket brett urval av olika dörrtyper och dörrmodeller. Vi ger gärna mer information!

Bänkskivor

I lagret finns bänkskivor av 30 mm laminat! Laminatet har ett djup på 600 mm och framtill rundad kant.

Färgalternativen är: Vit matt, Grå, Svart, Betong, Vit betong och Alm. Bänkskivorna kan du få kapade i önskad längd och änderna med kantband eller som en 3,65 m lång stång.

 

Genom oss kan du också få ett rikligt urval av beställningsdörrar och skivor, vi gärna mer information!

Du kan läsa mer om vårt sortiment under punkten produkter eller genom att bläddra i vår katalog!