FÖRETAG

Grossist för köksproffs sedan 2003

Runkovarasto Oy

är ett grossistlager för möbelstommar och verkar inom Seinäjoki industriområde. Vi betjänar företagskunder med snabb leveranstid och brett sortiment. Via oss fås kompletta möbelpaket med stommar, beslag, dörrar, bänkskivor, diskhor etc. direkt från vårt lager. Ingen beställning är för stort eller för smått åt oss.

Möbelstommar

I vårt lager finns vita stompaket.
Som beställningsvara också svarta paket.

Stommarna är tillverkade av 16mm melamin (E1) och är kantade med 1,00mm ABS-band. Alla stommar är med PUR-limmade fogar som utmärkt tål fukt. Vita badrumsstommar och vita torkskåp är av 16mm fuktbeständig melamin. Från vårt sortiment hittas också fuktbeständiga vita nedre skåp och garderob.

Stompaketen innehåller alla delar till skåpet: sidor, övre och undre bottnar, hyllor (förutom till skåp som hyllpakaten beställs separat), sockel, bakstycke, bindningslister samt en påse som innehåller spikar till bakstycke, hyllfästen, limpåse och skarvklämmor (fiskögon). Dessutom innehåller paketet tydliga monteringsanvisningar.

Lådmoduler innehåller inte lådor men av oss får du, om du så vill, dämpande Cemux HBox lådor med passande bottnar och bakstycke.

Möbeldörrar

Vi har fem dörrmodeller i vårt lager. Av lagerdörrarna är de målade, greige och svarta förpackade i kartong. Tack vare förpackningen är det mycket lätt att transportera och hantera dörrar!

Den målade MDF-dörren är en slät modell och kanterna har R2-avrundning. Dörrens tjocklek är 16 mm.
Färg 9011 vit. Också oborrade paneler! Paketerad i kartong.

Mikrolaminatdörr greige. 1 mm ABS-band runt kanterna, PUR-limmade fogar. 18 mm. Paketerad i kartong.

Mikrolaminatdörr svart. 1 mm ABS-band runt kanterna, PUR-limmade fogar. 18 mm. Paketerad i kartong.

Mikrolaminatdörr vit. 1 mm ABS-band runt kanterna, PUR-limmade fogar. 18 mm. Paketerad i kartong.

Den glänsande vita membrandörren är en slät modell, kanterna har R2-avrundning. Dörrens tjocklek är 19 mm.
Membrandörren har också oborrade paneler! Dörren har skyddsfilm.

På beställning fås ett mycket brett urval av olika dörrtyper och dörrmodeller. Vi ger gärna mer information!

Cemux lådor

Runkovarasto är importör för Cemux -lådor. Den kvalitativa och stiliga lådan med tunna kanter passar utmärkt i våra stommar. Vi offererar också Cemux-produkter skilt som egen produkt-kategori.

Beslag

I vårt lager finns ett brett sortiment av Titus-gångjärn. Traditionella gångjärnstillverkaren erbjuder innovativa och hållbara lösningar. Som lagervara har vi också olika mekanismer och mindre beslag. Diskhoar finns i komposit och RST.

Beslag

Som lagervara har vi 30mm laminatbänkskivor med rak kant och djup på 600mm
Färgalternativen är: Ren vit, Natur Ek, Ljus Caesarsten, Marquina Marmor ja Portland Sement. Bänkskivorna går att måttbeställas och fås kantade eller så som 3,65 meters stänger.

Via oss fås också fler olika beställnings bänkskivor i både laminat och olika stenaterialer; fråga mer av försäljningen!